Ajánld fel személyi jövedelemadód

2%-át

Személyi jövedelemadód 2%-ával támogasd  egyesületünk törekvéseit.

A 2003/571-es adótörvény értelmében minden hivatalos munkahellyel rendelkező (legálisan alkalmazva van) állampolgár rendelkezhet személyi jövedelemadója 2%-ról, amelyet olyan civil szervezetnek ajánlhat fel, amelynek tevékenységét támogatni szeretné. Ez nem azt jelenti, hogy ennyivel kevesebb pénzt marad otthon a kasszában, hanem az amúgy is levont adód 2%-át visszautalják annak, akinek fel van ajánlva. Amennyiben nem élsz ezzel a lehetőséggel, ez az összeg az állambácsinál marad.

 

FONTOS: 2017-től a nyugdíjasok is felajánlhatják adójuk 2%-át (akik nyugdíja adóköteles).

 

Az ANAF által kibocsájtott dokumentum letölthető oldalunkról. (alább az instrukciók)

 

A Székelyudvarhelyről érkező felajánlásokra könnyebb módszert alkalmazunk. Találsz itt (jobb oldalon) egy gyors levélíró funkciót, melynek segítségével mail érkezik hozzánk. Ebben csak az elérhetőségeidet adod meg, mi felhívunk egyeztetés céljából és személyesen odavisszük a dokumentumot kitöltésre, aláírásra hozzád, hogy ne te kelljen kinyomtasd és bevidd a helyi ANAF kirendeltséghez.

 

A Székelyudvarhely környékiektől szintén átvesszük személyesen. Az ország más városainak lakóit (akik egyesületünknek adományozzák személyi jövedelemadójuk 2%-át) tisztelettel megkérjük, a letöltött, kinyomtatott, kitöltött és aláírt dokumentumot szíveskedjenek leadni a városukban található ANAF (pénzügy) kirendeltséghez.

anafkitoltve

Kattints a képre, hogy letölthesd a pdf filet. A mellékelt mintán látható mintapéldány szerint kell kitölteni és lent aláírni.

22017

Köszönjük, hogy felajánlásoddal támogatod törekvéseinket.