Elindítottuk

Elindítottuk

Tisztelettel köszöntünk honlapunkon.

 

Miután sikerült végigjárni az egyesület alapítás rögös útját, weboldalunkat is sikerült kiengedni az éterbe. Az egyesület és céljainak bemutatásán kívül helyet kapnak rajta különböző, a túrázással, hegymászással, természettel, földrajzzal kapcsolatos rovatok is.

 

Túrabeszámolóink egyben túraleírások is amelyek letölthető tartalommal is el vannak látva és reményeink szerint hasznára válnak a közösségnek.

 

Az oldalon közzétett, már működő rovatok folyamatosan frissülnek. Az elkövetkezendő hónapok, évek folyamán bővítjük, szélesítjük rovatainkat ugyanúgy, mint honlapunkat. A hasznos cikkeken kívül helyet kapnak szórakoztató írások is.

 

Hozzászólási lehetőség adott az oldalon, ám ezt csak regisztrált felhasználók tehetik meg. A regisztrálás azért szükséges, hogy amennyiben lehet kiszűrjük a trollkodásokat. Szeretnénk, ha adott cikk kommntjei között kialakulnak viták (nevezzük inkább eszme cserének) azok kultúráltan és építő jelleggel történjenek. A személyeskedést, a trágár kifejezéseket, verbális agressziót tartalmazó kommentek törlődnek.

 

Reméljük gyakori látogatója leszel oldalunknak 🙂

 

Üdvözlettel, a
Fehér Hegyek egyesület csapata

Nincs hozzászólás

Ennél a cikknél nem lehet hozzászólást írni.